svettapa.


ja, som ni kanske forstod var jag inte pa topp igar.
jag ska ringa NHS Direct ikvall (typ sjukvardsradgivningen) och hora med dom vad det kan vara for fel pa mig.
nagon som har nat forslag ? mina symptom ar foljande:

#  magkramper var 5-10 minut
#  konstant illamaende
#  ingen aptit
#  huvudvark som sitter fran nacken och uppat
#  feber
#  vaxlar mellan att vara sa kall att jag skakar for att sedan blir tokvarm och svettas


jag gick en timme tidigare fran jobbet igar, och slangde mig direkt i sangen nar jag kom hem. vaknade, kollade lite pa tv, fick i mig lite toast. sen gick jag och la mig igen.
vaknade strax innan nio, da kollade jag och J pa The Full Monty. alskar den filmen.
J ar sa fin, han tar hand om mig nar jag ar sjuk. igar gjorde han te till mig, han kramade mig fastan jag luktade svett och sjukling, och nar han lag i sangen och kramade mig sa han "bara sag till om du vill ha nagot sa fixar jag det". hur kan man inte alska honom ?!

idag mar jag iaf liiite battre. tvekade om jag skulle ga till jobbet imorse men tankte att det var lika bra eftersom att jag anda ar ledig i fyra dagar fran och med fredag.
nagot gym lar det iaf inte bli den har veckan..


eftersom att det faktiskt ar pask till helgen ska vi stalla till med paskmiddag. jojoman !
sa pa fredag bar det av till ikea for att inhandla sill, lax, prinskorv och andra lackerheter. herregud, jag ar nastan i extas over att aka till ikea. hur f*n gick det till ?
ska se om jag kan hitta en fin lammstek ocksa sa man kan ata det pa lordagkvall.


nu ar det ca 1 timme kvar tills jag far ga hem. ska bli skont att komma ut till lite friskluft, sa mycket som jag har svettats idag.
det forsta jag ska gora nar jag kommer hem ar att hoppa in i duschen.




...




dagens inlagg uteblir pa grund av hog feber och en dunkande huvudvark.
har kampat pa jobbet hela dagen men nu gar jag hem




proud to be me.



ja, som ni ser har det blivit lite daligt med uppdateringar over helgen men jag har faktiskt inte velat sitta vid internet nar mamma och pappa har varit har.
vi har haft jattetrevligt och hittat pa massor av saker, atit himla god mat och umgatts konstant. ska lagga upp bilder en annan dag.
igar var det dags for dom att aka hem och vi foljde saklart med dom till flygplatsen.
pa morgonen borjade jag dock stortlipa och kunde liksom inte sluta. varre blev det nar vi skulle saga hejda pa flygplatsen. och nar jag och J akte hem. och nar vi var hemma.
har nog gratit till och fran i ett dygn nu, och jag vet inte varfor. kanner mig fruktansvart nedstamd och ledsem.

innan mamma och pappa kom hit hade jag en stark hemlangtan och ville inget hellre an att bara aka hem och umgas med familj och vanner i en vecka. sova i min gamla sang, ata frukost med mina foraldrar, leka med mina katter.
jag tankte att nar mamma och pappa kommer hit, sa kommer det kannas battre. det kommer bli battre nar dom har varit har.
faktum ar att nu kanns det varre an nagonsin. nu vill jag verkligen aka hem.
inte det att jag vantrivs i Manchester, inte alls. men jag saknar alla dar hemma enormt mycket. saknar den gamla vardagen, saknar mitt hem.
kommer nog vara lite nere dom narmsta dagarna, sant har maste man fa vara ledsen over. J ar underbar och trostar och forsoker fa mig pa battre humor. jag alskar honom, det gor jag verkligen.

nu i efterhand kan jag tycka att jag flyttade hemifran for tidigt, och jag kan nastan angra att jag inte umgicks mer med mina foraldrar nar jag val kunde. tyvarr ar man ofta for sjalvsaker och rebellisk for att inse en san sak nar man bor hemma. det kommer ikapp en efterhand.

pa nat satt ar jag stolt over att bo i england. att det lockade mig sa pass mycket.
vi satt och pratade i lordagskvall om allt som hande pa den tiden nar pappa vaxte upp har och hur haftigt det var, men han sa sjalv att han inte skulle vilja flytta tillbaka eftersom att sa mycket har forandrats.
och jag forstar vad han menar.
min pappa vaxte upp i London pa 60-talet; varldens metropol pa den tiden.
all musik, all revolution, allt skedde i 60-talets England.
min pappa ar den mest musikintresserade manniska jag vet, eller ja, hela min slakt ar nog det.
jag alskar, och har alltid gjort, att hora om alla historier om The Beatles, Eric Clapton, Cream, Rolling Stones, Jimi Hendrix och alla andra genier. jag trottnar aldrig.
min faster jobbade pa denna tiden med Robert Stigwood, manager for bade The Beatles, The Beegees och Cream.
hon har traffat alla. man kan inte tro det idag, da hon numera ar en pryd, pedantisk valdigt fin dam.
men sa mycket som hon har varit med om... jag kan ibland inte ta in allt.
att mina slaktingar har varit sa nara detta historiska i musikvarlden. helt sjukt.

jag klagar mycket pa England men jag ar ocksa forbannat stolt over att vara halvengelsk. jag ar stolt over min slakt och allt dom har fatt uppleva i detta land.
pappa, jag hoppas ocksa att du ar stolt over mig och over det val jag har gjort med att flytta hit.
jag hoppas inte att det har var sista gangen ni kom och halsade pa mig.

nasta gang aker jag hem till er.
ska kampa pa tills det blir dags.
I miss you and I love you.




YYYAAAAAAIIIIIIHH !


imorrn kommer mum & dad till manchester och ska stanna i fyra dagar !
ah vad kul det ska bli !
imorrn ska vi overraska dom med att forst ta en drink i Hilton-baren med utsikt over hela Manchester. ska forsoka boka ett bord sa vi kan fa den basta utsiken ocksa. sen ska vi vidare till Sapporo Teppanyaki och ata middag. for er som har sett bilder pa nar tesse & jesper var har ar det samma restaurang vi var pa med dom; ett japanskt steakhouse dar dom lagar maten framfor dig samtidigt som dom trixar en massa. alltid kul med sana stallen !
pa fredag ska vi ta en dagstur till Liverpool, ga pa Beatles-museet och bara traska runt. sen pa kvallen hade vi tankt ga till Las Iguanas och dricka margaritas och ata gott, kanske blir det aven en liten pubrunda.
lordagen far bli lugn med kanske lite shopping och sen hemmalagad middag pa kvallen.

ska i vilket fall som helst bli jattetrevligt. dessutom ska mamma ta med sig maaaaaassa godis och andra nodvandiga (haha) saker hit sa jag kan inte vara gladare nu.

blir inte mycket jobb heller, idag jobbar jag min sista dag for den har veckan da jag har tagit ledigt tors-fre.
och sen nasta vecka ar det ju pask och man ar langledig fre-man. harligt !


borjar verkligen komma igang pa gymmet nu med, igar la jag till en runda med 15 upprepningar pa varje ovning och det kandes kanon. har ocksa okat pa vikterna och vilket jag tycker ar valdigt kul :)
vi horde nagot roligt pa TV harom kvallen, namligen att "det ar viktigt att rora pa sig EN OCH EN HALV TIMME I VECKAN".
haha seriost, inte konstigt att det finns sa manga feta manniskor i varlden nar "specialister" kommer med sadana har uttalanden.
slapp chokladkakan, res pa era gigantiska rovar och ga ut och ror pa er ! sa javla svart ar det inte. folk gnaller sa mycket pa att dom inte ar nojda med hur dom ser ut men det ar ju faktiskt bara DU SJALV som kan gora nagonting at det. ga/cykla till jobbet/mataffaren ist for att ta bilen. gor 30 situps hemma varje kvall. skaffa ett gymkort, det behover inte bli dyrt. jag betalar £15.99 i mandagen dar jag gar (ca 170 kr) och dar finns allt man behover.
at regelbundet, minst 5 mal om dagen och ar du hungrig sa AT. dra inte ut pa det och svalt dig sjalv, for det ar da kroppen borjar spara pa allt fett och du gar ist upp i vikt.
allt detta ar valdigt logiskt for mig, men jag har markt att det tyvarr inte ar sa for alla.

tjejerna pa mitt jobb tappade hakan nar jag berattade att nar man svalter sig sa lagrar kroppen fett ist for att gora sig av med det. dom ar sana fjantar som raknar kalorier och san skit, det skulle jag aldrig ga pa for sant leder latt till atstorningar.
dessutom gor dom nagot som jag tycker ar valdigt kul (nu har dom visserligen kommit pa att det visst inte var en sa bra ide) - dom vantar och vantar och vantar med sin lunch och nar dom val ater, ja da ater dom en halv macka med lite sallad pa.
det roliga ar bara att emellan vraker dom i sig chips, choklad, kakor och lask.
som sagt, det ar logiskt for mig men sen har jag ju haft turen att vaxa upp i sverige ocksa..






en dag...


ska jag kopa mitt dromhus for flera miljoner. flera hundra miljoner. tack vare att jag har hamnat i den har branschen SKA jag se till att det hander. jag ska jobba sa hart for att na toppen. jag ska bli den basta fastighetsmaklaren den har varlden har sett. och jag ska ha mitt dromhus.
mitt stora, fina amerikanska sodern-palats.
precis som det har huset i Pennsylvania, USA, bara nagra mil fran New York.















another weekend.



okej, jag har varit dålig på att uppdatera den här helgen men till mitt försvar skrev jag ett aplångt inlägg i fredags men det försvann. så sen orkade jag inte skriva det igen.

i fredags skulle vi åkt till Didsbury för att festa med några av Js kompisar men när det började regna tappade vi liksom suget och beslutade att enbart gå upp till hotellbaren (som ligger mitt emot oss) och ta en drink.
vi tog en varsin och sen beställde vi in en flaska vin. när vi nästan är färdiga kommer en kille fram till oss och frågar om vinet smakade gott - på svenska.
så han slog sig ner med oss och det slutade med att vi beställde in en flaska vin till och satt & pratade till halv 4 på morgonen.

igår vaknade vi alldeles för sent men hade en trevlig dag ändå. mådde lite bättre när det var dags att gå ut och handla middagsmat, så vi stannade till på café nero och tog en kaffe. köpte med oss massa gott hem och sen lagade vi en helt fenomenal middag ! det blev helstekt fläskfilé gratinerad med senap, med senaps- och sherrysås och klyftpotatis. mums !
vi kollade på titanic och jag grät.

idag har vi lagat engelsk frukost och nu sitter jag och funderar på om jag ska gå till gymmetg eller om vi ska åka till heaton park och gotta oss i solen.
svårt beslut.



lagar frukost



full english !


tankar.


blev bara lite firande igar, vi var pa Waxy O'Connors forst (irlandsk pub) men dar var smockfullt och man kunde inte ens sta upp utan att nan valte ut ens ol. dom hade dock ett irlandskt liveband sa vi stannade och tog i alla fall en ol.
sen gick vi vidare till pub som ligger nara var lagenhet, dar var det betydligt minder folk sa vi satta oss ner och tog en ol till :)
det ar nat speciellt med irlandare, kan inte satta fingret pa det men det ar nagot med musiken, dialekten och manniskorna. jag gillar dom.
J har en kompis i Dublin, forhoppningsvis aker vi upp dit nan gang i var for att halsa pa. vi pratar sa mycket om resor hela tiden men sedan blir de aldrig av. men Dublin-resen SKA ske ! dessutom var det val tankt att vi skulle aka till St Andrews (Skottland) over en helg for att halsa pa Benjamin.
har varken varit pa Irland eller i Skottland sa dit aker jag mer an garna !


nar vi var pa den andra puben igar visade dom nagon trakig engelsk serie pa tv:n och det var en tjej som stod i en grishage och matade nagra grisar.
J berattade att han inte garna ater flaskkott da grisar oftast behandlas valdigt illa i sina tranga sma burar dar dom trampar runt pa varann.
jag sa att jag inte heller garna ater griskott, dels for det J sa och dels for att jag inte tycker om det sarskilt mycket.
J sa att han hade last en artikel dar dom hade gjort en undersokning bland brandman som visade att de flesta brandman inte kan ata flaskkott.
for att tillagat flaskkott luktar likadant som brand manniskohud.
jag rynkade pa ogonbrynen och kande ett latt illamaende skolja over mig.

jag tror inte att vem som helst kan ha ett yrke som brandman, polis eller lakare. jag tror inte att alla klarar av att se sant som de far se.
jag tror ocksa att det ar darfor som man inte ser sa manga kvinnliga brandman och poliser. man har nog en annan mentalitet an kvinnor och kan hantera sana har saker battre (generellt).
menar inte att kvinnor ar svaga eller "kansliga", jag vet bara att JAG skulle inte klara av ett sant yrke.



Happy St Patrick's Day !


detta ar nastan for pinsamt for att erkanna men jag kan inte halla det inom mig langre.

jag gillar jls.
och jag menar att jag verkligen gillar dom.
pojkband faller vanligtvis inte mig i smaken, nej jag mar nastan lite illa av dom, men helt seriost. JLS !
jag alskar deras musik. sjunger alltid med i deras latar.
jag vet inte om dom har slagit igenom i Sverige an men i England ar dom jattestora. kanske tack vare att dom var med i X-factor (vilket jag INTE foljde, jag lovar. jag upptackte dom efter X-factor).
seriost, youtube:a och lyssna !
t o m Coldplay har gjort en cover pa deras beat again.




sa gay haha, jag vet.


nu har det antligen borjat komma igang pa jobbet igen, ar skont att standigt ha nat att gora.
hela vintern har vi suttit har med tysta telefoner och en marknad som gar pa ultra slow.
men nu borjar det ta fart !
sitter och dricker c-vitaminbrus, insag att det nog ar vitaminbrist som har gjort mig sa trott den senaste tiden.
ar nastan varmt ute idag, SVETTADES pa vag till jobbet med halsduk och vantar pa sa var tvungen att kla av mig och knappa upp jackan.
och igar sag J blommor nar han gick hem. det ar vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar !!


ikvall ska jag dricka guiness och fira St Patrick's Day !





new motto.


jag och J har ett nytt motto.


en portion chilli (con carne) i veckan ar bra

inte nodvandigtvis bra for magen dock.



ikvall ar jag pa bra humor och ska ringa mami pa vagen hem och planera lite mer. dom kommer hit nasta vecka ! ar sa glad sa jag vill grata.
imorrn ar det St Patrick's Day och jag vill fira.



let me go home.



okej.
jag vill verkligen aka hem.

weekly planner.


jag tror att jag ska kopa en kalender sa att jag kan gora min vardag lite mer strukturerad och verkligen GORA de saker som jag hela tiden planerar. dessutom ar det sa skont nar man kan cross off alla saker man har gjort, ar liksom en befriande kansla !


funderar pa att kopa den har fina fran Mulberry.
vad tycks ?

J pratade idag om att aka hem over pask.
hade jag jattegarna gjort, men ska jag vara helt arlig tror jag inte att jag kan.. for det forsta ar dert min lordag under paskhelgen sa kan inte ta ledigt fran jobbet. eller jo det kan jag sakert om jag sager till men det kanns sa dumt bara.
har ju redan tagit ledigt 25e och 26e nar mamma och pappa kommer hit. ska man sen ta ledigt en vecka precis efter det sa blir det valdigt mycket franvaro. kanns inte bra bara.
vill verkligen komma hem lite, blev ju sa hastigt i julas sa man hann inte riktigt bara "vara".
men antar att jag far vanta till sommaren. kanske ar lika bra. sa kan jag spara lite pengar ocksa.
suck.


langtar iaf sjukt mycket till mamma och pappa kommer hit. kanns som att det borjar bli var har sa det uppskattar dom nog !


så var det söndag igen...


solsken och värme i Manchester idag !
dessutom invigdes St Patrick's Day idag, var en stor parad genom hela staden och massa irländare överallt.
förstår dock inte varför då det inte är förrän på onsdag..



idag har blivit en rätt chill dag, J har varit bakis och jag har gjort mitt bästa för att ta hand om honom.
sen tog jag en tur på stan, skulle egtnligen bara handla mat men... ni vet hur det blir.
kan visa vad det blev sen :)

kom hem och åt en nyttig lunch. dessutom var den riktigt god !



det blev keso med selleri & svarteppar, och avocado.
J åt McDonalds. haha. lite mer passande antar jag.

nu ska jag ta och städa lite, har inte städet ordentligt på över en vecka så här ser för jävligt ut.





bem brazil.



igår gick vi och åt middag på bem brazil !
har länge velat gå dit så äntligen blev det slag i saken.
bem brazil ar en restaurang som specialiserar sig på kött, i alla dess former.
men tar tillbehör (MASSOR !) vid en buffét och sen kommer servitörer och skär upp olika sorters kött vid bordet till en.
vilken lysande idé !
och köttet är perfekt tillagat. mums.
det bästa är att man får äta så mycket man orkar.
det gjorde vi.
jag mår fortfarande illa idag.



fick inget riktigt bra bild på köttet tyvärr, jag var så hungrig !



i baren efteråt. mätt & glad !


idag blir det en tur på stan igen, J ska på skojakt.
jag köper nog ingenting, sparar hellre pengarna tills mamma o pappa är här.
sen i eftermiddag ska J kolla på rugby med några kompisar, jag tänkte då att jag smiter iväg till gymmet och sen tar en lugn hemmakväll med mig själv.



men nu ska jag dricka té !
(alla koppar är i diskmaskinen så får dricka ur ett glas. men lite finare blir det ju faktiskt !)





my raspberries.



sadarja.
da har jag slangt ivag ett mail till Akademikliniken.
ar dags att ta tag i det har nu.
jag ar trott pa mina sma hallon, trott pa att inte ens kunna fylla ut en A-kupa.

egentligen vill jag inte ha silikonbrost for jag tycker inte det ar snyggt.
naturliga, mjuka, runda ar det finaste. tyvarr loser det sig inte alltid pa naturlig vag.
har bara stallt lite fragor till dom men man maste ju borja nagonstans.
maste ju forsoka fa ett lan att ga igenom sen ocksa. borde inte vara nat problem med tanke pa att jag har ett fast jobb. och sen antar jag att det ar vantetid.

men tuttar ska jag iaf ha.
inga stygga snea kissie-bomber, nej, mina ska bli sma och sota och alldeles lagom till min lilla kropp.
sen ar jag nastintill perfekt.



struggling.


hej och ha vilken dag det har varit..

jag skulle egentligen gatt till gymmet igar.
men pratade med J som var lite nedstamd sa jag skippade gymmet, gick in pa tesco och kopte sprit, gick hem och at mat. och borjade blanda drinkar med J.
och detta kalas pagick till klockan 2.30 inatt.
men vi hade SKITTREVLIGT, jag och min man. och fulla blev vi. ganska jattefulla.
sa nar klockan ringer vid halv 8 i morse ar jag lagom sugen pa att ga upp.
lite morgonsex kanske gor susen ? joda, for stunden.
en god macka pa vag till jobbet ? nej, tuggorna vaxer i munnen.
appeljuice ? mums, den tar vi i ett svep. nu da ?
icke.
har skakat, svettats, varit nara att spy och lite annat smatt o gott. MEN jag har inte gnallt till nagon (forutom J). och jag har faktiskt fatt lite jobb gjort.
lyckades fa i mig lite pommes och nu mar jag battre. thank god.

ikvall ska jag inte rora mig en meter.
och jag skams.
for att jag skulle gatt till gymmet igar men skippade det. och att trana nar man ar bakis ger ju ingen effekt sa ar ingen mening att ga dit ikvall. kuken.
funderar seriost pa att spenderade min lordagkvall pa Pure Gym eftersom J anda ska ut med Alex.
sa far jag straffas ordentligt. trana stenhart i tre timmar en lordagkvall.
ja, sa far det bli.

like the first of spring


jag har vaknat till solsken varje morgon nu sen mitten av forra veckan.
helt underbart.
det ar dock inte sa varmt ute men solen skriker "VAR !" och det racker for mig.
funderar pa att ta med J till Heaton Park pa lordag om vadret forsatter sahar.

annars hander det inte sa mycket just nu. dagarna rullar pa och jag jobbar & J pluggar.
hade behovt lagga lite pengar pa nya jobbklader men det ar ju sa traaaaakigt. jag vill ju handla varklader.





nu ar det ocksa bestamt att mami & papi kommer hit och halsar pa oss ! torsdagen den 25e mars kommer dom hit sa jag har tagit tva dagar ledigt fran jobbet sa jag kan spendera sa mycket tid som mojligt med dom.
ska bli valdigt kul.
aven fast man ar vuxen och jag har bott hemifran i over ett ar nu sa saknar jag min familj ganska ofta.
bara en sadan sak som att sitta och ata kvallsmat med dom. helghandla med mamma. titta pa nar pappa leker med findus. ja, jag saknar dom nog lite varje dag.
det ar synd att man inte uppskattade dom mer nar man bodde hemma men jag antar att det ar sant man lar sig nar man val har flyttat hemifran.
plus att min flytt inte bara var till andra sidan almhult och jag kunde inte aka hem en fredagkvall for att ata middag och umgas.
jag angrar inte london for fem ore men det gick inte manga dagar da jag inte overvagde att aka hem till familj och vanner.
far nog agna ett inlagg at min london-flytt nagon dag och beratta hela den historien.
inte idag dock. 
och plus att det hela ledde till nagot bra. nagot valdigt bra :)

iaf, det ska bli jattekul att fa hit dom och umgas lite.
hoppas dom kommer tycka det ar lika kul <3


it's that three letter word


sitter och laser en av mina favoritbloggar, emmys blogg om.... en skon tjej som har en skon syn pa sex och framforallt hur man pratar om sex.
ar forvanad att hon inte har fler lasare.

sex ar kul. sex ar uppseendevackande. sex saljer. och helt seriost, ar det inte exakt sa vi vill ha det ?
man kan gnalla hur mycket man vill men innerst inne tror jag att alla vill ha lite sex i sin vardag (haha), i morgontidningen till kaffet, pa reklamskyltar i stan, pa tv:n i reklampauserna.
jag tycker sex ar kul. i alla dess former.
och man far spela pa det. man far vara lite porrig ibland och leka med det. leka med tanken. leka med sexigheten. det ar tillatet. tank vad mycket gladare varlden skulle vara om folk bara vagade lite mer.
vagade vara liiite mer oppna nar det kommer till sex. vagade visa liiiite mer vad man vekligen vill ha. hur man vill ha det. oppenhet ar viktigt.

det ar kul med sexighet. jag tycker manga tjejer ar sexiga. jag kan ibland se en snygg tjej och saga till J att henne borde vi ta med hem. jag kan se en tjej pa tv och utbrista "FAN VILKA SNYGGA TUTTAR". fast det ar nog mest for att jag sjalv inte har nagra.
ser jag Megan Fox blir jag alldeles till mig.
sen blir jag visserligen sur nar J kommenterar samma saker. men det ar ju en helt annan sak.
och som jag sa sa tycker jag att det ar kul att skoja om det. aven fast jag kanske menar lite allvar


just another manic monday.


herregud, jag laste precis igenom det inlagget jag skrev igar som hastigast och jag SKAMS.
forlat, men jag hade sa brattom och ville bara skriva fardigt sa jag kunde ga in och vila med J innan Come dine with me borjade.
wow, jag ar verkligen gammal. foljer slaviskt Come dine with me och andra matlagningsprogram och ser verkligen fram emot sondagseftermiddagar da det ar maraton med just detta program.

idag har jag grym traningsvark efter vart badmintonpass ! men gud sa skont det var. efter ett par forsok insag vi att det var bast att vi inte korde med poang, da jag ar en sadan usel forlorare (ja, jag forlorade igar. ovantat ?).
men vi hade kul anda, jag och min underbara.




Alice in Wonderland igar.
maste saga att jag ar lite besviken.
vet inte om det har med att gora att vi sag Avatar forst dar effekterna var breathtaking, men i Alice kandes det inte alls lika imponerande. dessutom tycker jag att handlingen forsvann lite.
den var fortfarande bra, bara inte sa bra som jag hade hoppats pa.
J blev daremot positivt overraskad vilket ju var kul, da jag bjod honom och han var val sadar sugen pa att ga och se den fran borjan. men det blev ju bra till slut :)

ikvall far det bli lugnt, ska kopa ny foundation pa vagen hem och sen fixa en smarrig middag.


sen ar det val mer eller mindre bestamt att mamma och pappa kommer till Manchester och halsar pa oss !
den 25e mars ser det ut som att det blir, och det ska bli sa kul ! can't wait to show them around & fa visa hur vi bor. har redan planer som bl a involverar en dagsresa till Liverpool och Beatles-museet, ett besok pa den finaste skaldjursrestaurangen i stan och ja, lite annat smatt o gott :)
langtar verkligen !



(kraks lite i munnen)

kollade nagon pa Oscarsgalan inatt ?
isf vet nog manga av er vad jag pratar om i detta inlagg.


mitt storsta hatobjekt i den har varlden ar Mariah Carey.
fast jag vet inte ens om man kan kalla det for hatobjekt, da ett hatobjekt oftast faktiskt ar en person som man ar svartsjuk/avundsjuk pa, som har gjort en illa pa nagot satt etc.
men jag acklas av denna manniska.
hon verkar vara otroligt korkad, missanpassad, blaogd och ovanpa det fruktansvart sjalvgod (hur det nu gar ihop sig).
hon har en formaga att fa alla klader hon har pa sig att se slampiga ut. hon verkar bara vara ute efter att visa upp sina gigantiska hangbrost och slappa kropp (varfor vill man visa upp det ?!), vilket har blivit annu mer uppenbart efter ha sett det har klippet fran Oscarsgalan inatt http://www.youtube.com/watch?v=1ZPhbsDwIhw dar hon star och drar i sin slits pa klanningen for att visa ANNU mer av de redan valexponerade benen.

det finns en gyllene regel nar det kommer till att visa hud, och det ar att ENBART visa ett parti at gangen.
har du en klanning som ar valdigt urringad, sa ska klanningen inte vara kort (i Mariahs fall ska klanningen inte ha en slits som gar upp till magen).
valjer du att visa en djup ringning i ryggen, sa ska du inte visa brosten.
jag trodde alla visste detta.
tydligen har Mariah missat det. atskilliga ganger.


du ar pinsam, Mariah.
jag tycker du ar graslig och jag mar daligt av att kolla pa dig.




jag kommer inte på nån rubrik


ojojo jvilken helg det har varit, har haft fullt upp hela tiden !

i fredags gick jag, J och Alex först och åt på Nandos och tog en öl, sen slöade vi hemma hos oss framför Uncharted (okej, jag spelade ingenting med grabbarna gjorde). jag åt en tokgod cheesecake och var nöjd.
igår var det jobb som gällde, lördagar på kontoret är alltid lugna och så var även fallet igår.
efter de mötte jag J och vi åt lunch, steak and ale pie MUMS ! blev en drink på det också.

sen var det shopping som stod på schemat ! J köpte ett par supersnygga jeans från Ted Baker, tittade också på skor till honom men valde att avvakta lite eftersom ryktet säger att dom har en Tiger of Sweden butik i Liverpool ! (mer om det sen).

sen gick vi och strosade lite, jag hittade en JÄTTEFIN klänning på Tommy Hilfiger som jag funderar på att köpa till sommaren. gick även och dreglade lite inne på Mulberry. åh, vad jag vill ha en Mulberry Alexa. gärna en marinblå, tack.
vi provade solglasögon på House of Fraser och J kollade på kostymer på Hugo Boss som funderar på att önska sig i (oj, vågar jag skriva det här ?) 30-års present.

tänk, om några år kommer jag ha råd att köpa såna här saker. jobba ett år till, sen plugga till mäklare och sen antingen jobba sig uppåt eller starta eget.
ja, det är så mitt liv kommer se ut.

iaf, jag köpte bara en handkräm, favoriten från L'occtaine. sen hittade vi ett begagnat Guitar Hero (JAAAAAAAAAAAAAAA !) för £30 så då slog vi till ! vu avslutade med att köpa badmintonrack och bollar (fjädrar ?).

nu orkar jag inte skriva mer för ska gå och vila

IDAG:
tidig uppstigning, guitar hero, bege oss ner till Oxford Road och sen spelade vi badminton ! jag var förlorade men sen tror jag också att J fuskade.
engelsk frukost på vägen hem, promenad, mer guitar hero och nu sitter jag här.

ikväll ska vi kolla på Alice in Wonderland i IMAX 3D. I am superexcited !


 

food, glorious food


som ni vet sa alskar jag ju mat.
sa har kommer helt enkelt lite bilder pa, just det, mat.



J lagage fisk i folie - sa sjukt gott !


ugnsrostade gronsaker


pasta med tigerrakor, sparris, svamp & chili


underbar mat pa var favorit thai-restaurang !

work it


fredag.
oj vad skont, men oj vilken dag.
for 5 minuter sedan kokade jag av ilska och sa inte ett ord for jag var radd att om jag skulle oppna munnen skulle mina kollegor nog inte vilja ha kvar mig.
behover inte beratta i detalj vad som hande men det var en n.g.r som kom in med den varsta attityden jag nansin har varit med om hos en manniska. fruktansvart nosig och arrogant, trodde han var King of the World nar han tyst satt och muttrade skit om mig fast anda sa pass hogt att han ville att jag skulle hora. en idiot rakt igenom. antagligen kommer vi avsla hans ansokan sa kan han bo pa gatan med sin ackliga attityd.
fy fan

men det ska inte forstora min kvall inte !

 

idag bokade J in oss for ett badmintonpass pa sondag klockan 11.30.
ska verkligen bli askul, idag ska vi ga och kopa rack och jag maste nog ha nagra klader jag kan spela i ocksa.
for jag antar att det har inte blir sista gangen vi spelar :)

nar jag kom hem fran gymmet igar hade J lagat en himmelsk kottgryta.. kottet hade kokat i flera timmar och det var sa mort sa det knullade i munnen pa mig. mums.
did you know that my handsome man used to be a chef ? jora, sa ar det :)
en av manga saker som jag alskar med honom.
jag lagar typ aldrig mat. haha ! maste vara varldens samsta flickvan.. men jag stadar. och gor fint. och tvattar.
sa det jamnar val ut sig.

och horni, jag lovar att bli battre pa att ta bilder och lagga upp har. har sa mycket att gora just nu bara sa jag tanker aldrig pa att gora det.
ska se om jag kan lagga over lite bilder fran kameran nar jag jobbar imorrn. lordagar brukar vara sa softa anda.


good morning sunshine

 

aah vilken harlig morgon !

vaknade av att solen sken in genom sovrumsfonstret och varmde gott. lag och kramades en stund med J innan det var dags att stiga upp. kande for att vara extra fin pa jobbet idag sa valde en hog svart pennkjol med en graddvit skir topp med volanger pa. och sa klackar, givetvis.
gick mot jobbet vid 08.40 och sa till mig sjalv att "det har ska bli en bra dag !".

solen skiner fortfarande och jag ar pa topp idag ! dricker ett gott fruktte och har precis pratat med Manchester City Council pa telefon. i england betalar man nagot som kallas for council tax, det ar en skatt som gar till... ja.. det ar nog ingen som vet egentligen.
man betalar varje manad och hur mycket man betalar beror pa vilken slags bostad man bor i. vi bor i en liten etta sa vi ligger i band B, vilket ar det nast billigaste bandet.
iaf,
skattearet gar fran mars till mars, och ringde upp idag for att jaga var nya rakning, da jag inte hade en aning hur mycket vi skulle betala den har manaden (vi betalar den 7e varje manad). da visar det sig att man betalar tydligen bara council tax 10 manader av 12 och mars ar en av dom manaderna som man inte betalar i !
sa den har manaden sparar vi alltsa £82 (drygt 1000 kr) som vi kan lagga undan till en resa.
wohooo NEW YORK HAR KOMMER VIII !

vi bokade faktiskt biljetter till Alice. ska ga och kolla pa den pa sondag, som jag langtar ! vi bokade premier seats, vilket ar mycket skonare saten precis dar man vill sitta sa man ser allt och dessutom behover man inte koa innan bion och vara radd att hamna pa nan halvtaskig stol ute i kanten. perfekt !

igar var jag pa gymmet och korde stenhart med mina triceps. provade lite nya ovningar som J tipsade om, det gick faktiskt jattebra. har 3 manader pa mig att bli sadar toksnygg, tror ni jag lyckas ?

nu ska jag aterga till den den administrativa delen av mitt liv och vara lite effektiv pa jobbet.


see you later !


nast bast


jag ar verkligen samst pa att planera. eller, kanske inte sa mycket pa att planera som att HALLA planerna.
som jag namnde igar skulle vi ju ga och boka biljetter till Alice in Wonderland nar jag hade slutat.
sa blev det icke, da jag motte upp J pa label och bestallde in en jattegod french martini som smakade cornetto jordgubb. mums. vi satt dar i nagon timme inann vi at middag pa pizza express, har inte atit dar innan och maste tyvarr saga att jag blev lite besviken. de pizza express-restauranger jag har gatt forbi har haft en mysig och valkomnande inredning men den vi var pa igar kandes bara stel.
pizzorna var goda och vi bestallde en jattegod lattdrucken sangiovese (las: rott vin) men det var valdigt overpriced.
for att avsluta tog vi en ol pa park inn, ett ganska fint hotell som ligger precis mitt emot var lagenhet.
det var nog permobil-sm pa gang eller nat for det var valdigt manga rullstolsbundna som var dar inne. forlat, jag vet att man inte ska skoja om sant men permobil-sm later kul och det kan jag inte hjalpa.

sa det blev alltsa inga biobiljetter igar. far se till att fixa det ikvall ist.
om jag orkar, dvs. ar helt svag idag eftersom att min mage inte ar helt aterstalld an och all energi jag far i mig forsvinner lika snabbt ut igen. ja, ni vet vad jag pratar om. mysigt, verkligen.

iaf; veckan ser ut sahar (OM jag nu lyckas halla mig till mina planer)

tisdag
boka biobiljetter
kolla upp var council tax & nar nasta rakning kommer
stryka jobbskjortor (jippie..)
tvatta

onsdag
gymmet, biceps/triceps + mage

torsdag
gymmet, ben + kondition

fredag
INTE ETT PISS, ska bara vara hemma och ta det lugnt med J, laga god mat och mysa

lordag
jobb 10-14, ar tyvarr min lordag denna veckan
squash/badminton/tennis med J om vi lyckas fa en hall 

sondag
forhoppningsvis bio


 


hallelujah !

klockan ar halv 5 och det ar fortfarande ljust ute !
solen skiner och luften ar sadar harligt varfrisk. helt underbart. far nog se till att sluta tidigt nagon dag i veckan enbart for att kunna avnjuta detta. tank, sa mycket battre man mar av lite vartecken !


sa har sag det ut i London forra aret den 21a FEBRUARI !!

           

good afternoon.



dan har bilden hade visst Kate slangt upp pa facebook.
haha. tycker den ar lite kul. Johan ser lite lagom crazy ut och haller ett fast grepp om mitt... huvud ?!

bilden ar fran Judith & Kate's leaving party som dom hade for nagra veckor sedan innan dom akte till Australien.
Judith och Kate ar (var) tva av Johans klasskamrater och ska plugga andra halvan av sin businessutbildning i Sydney.
lika bra vi tar det fran borjan; Johan gor en master pa ett av Englands hogst rankade businessuniversitet, Manchester Business School. han laser att ar, september till september, och kommer sedan att ha en utbildning som heter duga. pa MBS har dom haft manga kanda forelasare, sasom Sir Alex Ferguson (manager for Man United) och hogt uppsatta man inom politiken som har samarbetat med Barrack Obama.
ganska maktigt, alltsa.
Johan trivs som fisken i vattnet och jag riktigt stolt over honom for att han har kommit sahar langt.
iaf, de som ville kunde valja att studera andra halvan av lasaret i nagot annat land, vilket da Kate och Judith har gjort.

jag gillar Kate. det gjorde jag sen forsta gangen jag traffade henne och jag var apfull och hon tyckte jag var hilarious. sa det ar ju lite trakigt att hon akte. det ar alltid sa ! Leyla pa jobbet var ocksa en tjej som jag tyckte jattebra om, men i december akte hon pa en 6 mander lang jorden runt-resa.
typiskt.

idag ar en ganska chill dag pa jobbet, telefonerna ar relativt tysta och jag har inte overdrivet mycket att gora.
jag har fatt mitt alldeles egna business card, dock ar jag lite besviken pa att min jobbtitel inte star pa det.. ar ju det som ar halva nojet liksom..
jaja, ikvall ska vi iaf ga och boka biljetter till Alice in Wonderland ! Odeon drog tillbaka sitt beslut om att bojkotta den och jag jublar.
hoppas bara att dom visar den i IMAX 3D, inte bara 3D. jag och Johan gick och sag Avatar i IMAX 3D och det var det haftigatse jag har sett i hela mitt liv.
sa det har ser jag verkligen fram emot !



RSS 2.0