Busigt.

Idag har jag gjort en liten fuling. Jag hoppade vår tretimmars-föreläsning och stannade hemma i mamma och pappas hus. Nästa vecka blir det kaos i skolan och jag kände bara att jag behövde ta en dag för mig själv och bara vara. Och inte i mitt eget hem för där hittar jag bara en massa saker att göra; tvätta, städa, sortera garderoben... Hehe. Jag vaknade klarvaken vid 05.30 imorse, låg och vred på mig en timme och sen gick jag upp. Tog med mig täcket till soffan och lade mig framför Top Model och The Nanny. Gud vad skönt det var att slöa framför tv:n! Efter en megafrukost tog jag en powerwalk och nu har jag varvat lite läsning med tv-tittande. Snart ska jag cykla hem och byta om och sen dra ner till gymmet. Johan har sin sista dag på Ikea AB idag, nästa vecka börjar han ju på Trading, så han slutar tidigt och tanken är att vi ska ta en riktigt lugn kväll ikväll. Hyra lite film och äta nåt gott. Perfekt avslut på en sån här lugn och skön dag :)

Argbigga ?

Pust ! Sitter på tåget hem från Växjö, har haft redovisning i eftermiddag och det tar alltid lite på krafterna. Men jag tror det gick riktigt bra ! Får se vad vi får för betyg på rapporten sen. Ska hem och slänga i mig middag, sedan blir det LCHF-kurs. Ska nog sova hos mamma och pappa ikväll, Johan ska ut med jobbet och det är en av hans kompisar som ska övernatta hos oss. Och känner jag dom rätt så lär dom dra med sig fler hem på efterfest och jag känner INTE för att bli väckt mitt i natten. Har hänt förr och då har jag fått gå upp och säga ifrån. Men då framstår ju jag som gnällig så bättre att sova nån annanstans tänker jag så slipper alla se mig som en gnällröv... Oj vad irriterad jag blev kände jag ! Iaf, igår var vi som sagt i Huseby på julmarknad och det var kalasmysigt. Vi provsmakade en massa godsaker och köpte med oss en brännvinsost hem. Och jag köpte en strut med chokladfudge. Hihi.

I am so smart ! I am so smart ! S M A T, I mean S M A R T !




för nästan två veckor sedan skrev jag mitt livs första tenta, i ett ämne som jag aldrig trodde att jag skulle läsa - juridik.
idag registrerades betygen från tentan.

resultatet?


3 poäng ifrån full pott och jag är mäkta stolt. woop woop !!
snacka om lyckorus när man fick det beskedet :)

resten av dagen har spenderats i bilioteket med att skriva på en rapport om informationssystem & informationsflöden, som nu äntligen är färdig ! vi har även börjat spåna på vår projektplan som ska göras till vårat partnerföretag ERT Godis - jag ska berätta mer om detta vid ett annat tillfälle.

när jag sedan kom hem tyckte jag att jag förtjänade en paus ifrån allt skrivande, så jag körde ett pilatespass på 40 min. har kommit igång med pilates igen, blir en skön brytning till löpningen & styrketräningen !
sedan åt jag och Johan middag och nu sitter jag här och skriver igen. är snart färdig dock, så snart blir det sängen.

imorgon ska vi åka till Huseby julmarknad med mamma och pappa, ska bli mysigt att strosa runt där på kvällningen :) himla tråkigt at vi inte har nån snö bara. jag vill verkligen ha snö nu !



Brödbak !

Idag är en riktig hemmamysdag. Än så länge har jag tagit en morgonpromenad, handlat, tvättat, städat och nu har jag ett LCHF-bröd i ugnen som jag väntar otåligt på :) Vad som händer resten av dagen återstår att se.

helt slut.



ojojoj vad trött jag är i huvudet. att skriva tentan imorse sög verkligen musten ur mig.

jag fick stiga upp vid 6 imorse, köra till Växjö (tar 45min), skriva tenta i tre timmar och sen köra tillbaka hem. och det var ingen rolig tenta vill jag lova. inte stor, bara fyra frågor, men usch så invecklat. det var MYCKET som skulle skrivas och jag, och resten av klassen, tyckte att vi hade alldeles för kort tid på oss.
jag vet faktiskt inte alls hur det gick. svarade på alla frågor men jag tror jag har rört ihop det på vissa ställen.. äääh, ingen mening att grubbla på det nu, nu är den gjord iaf.

när jag kom hem hade jag en rejäl huvudvärk men den gick snabbt över när jag (äntligen) fick lite kvalitetstid med mina tjejer ! Sara, Therese och Tesse kom hit på lite fika och tjejsnack :) lilla Molly och lille Melker var givetvis också med !




lånade bilden av Tesse. så himla söta !! 

var iaf hur härligt som helst att träffa dom, jag får inte låta det gå så långt mellan gångerna vi ses ! söta Therese hade med sig en liten uppmuntran-blomma till mig som var jättefin. den behövdes verkligen !
och jag gjorde mintchokladmousse som faktiskt blev ganska god. sedan gick jag, Sara och Therese på en promenad i höstmörkret och jag köpte en lax- och skaldjursbakelse med mig hem från fiskbilen som jag har precis har mumsat i mig.

ikväll är Johan i Malmö och kollar på Bob Dylan med min pappa och hans pappa. jag ska förbereda mig lite inför en presentation som vi har imorgon, sedan ska jag krypa ner i sängen och kolla på Love Actually.
det känns lite bättre nu.





Mayfair Hotel Tunneln.












här ska vi bo när vi är i Malmö !
gillar att det är lite gammaldags och inte bara modern inredning som känns så platt och stel.
ska bli hur mysigt som helst !



suck.



åh, ge mig mitt liv tillbaka är allt jag har att säga... längtar innerligt till nästa vecka när det lugnar ner sig i alla fall lite grann i skolan.
denna onsdag kommer jag vara nedgrävd i en underbar bok (NOT) som heter Economics for business. har ju tenta i nationalekonomi imorrn. tyvärr har jag drabbats av en förkylning, perfekt timing som vanligt, så jag har rejält ont i huvudet och en rivig hals. Johan har smittat mig, han är också hemma och är dålig. men förstår ändå inte varför jag har blivit smittat just nu. har varit nära förkylda människor hela hösten men inte blivit smittad. har dock slarvat ordentligt med maten de senaste veckorna och jag tror faktiskt att det har med det att göra..

det tråkiga med detta är ju givetvis att träningen får lida :( ska ta en promenad senare idag men mer intensivt än så blir det inte förrän jag är helt återställd. det är viktigt att lyssna på sin kropp, och inte köra på i vanligt tempo när man känner sig dålig !

igår bokade vi hotell i Malmö för den 26-27 november :) Johan fick ju en whiskeyprovning i julklapp förra året och nu har vi äntligen tagit tummarna ur och bokat ! ska bli supermysigt, känner att vi behöver komma iväg lite. helst hade jag velat komma bort en månad eller två, men det blir ju lite svårare..





RSS 2.0