I AM A BUSY WOMAN.



här är jag !
har varit sämre än sämst på att skriva men ni anar inte hur upptagen jag har varit.
har fortfarande tokmycket att göra så det blir bara en kort uppdatering idag.

jag kan summera denna vecka + nästa så här:
- tenta imorgon
- tenta nästa torsdag
- rapportskrivande då vi har en uppgift som ska in den 10/11
- redovisning 4/11
- redovisning 10/11
- skriva ett PM om ett rättsfall som ska in 7/11
och utöver detta har vi föreläsningar och möte med våra partnerföretag. och dessutom har jag ett extrajobb att sköta. och träning !
see what I mean ?


just nu sitter jag och pluggar inför tentan imorgon, känner mig faktiskt ganska förberedd. det är juridik vi har tenta i denna veckan och det tycker jag faktiskt är ett roligt ämne. nästa vecka är dock tentan i nationalekonomi och det är mindre kul...
Johan reser mycket i jobbet men det passar ganska bra just nu då jag ändå har så mycket att göra. jag t o m så stressad att jag inte ens har tid att oroa mig. försöker ist planera så gott jag kan och inte få panik över småsaker som går fel !
ikväll ska jag sova hos mamma och pappa (mys!) eftersom jag måste låna deras bil tidigt imorrn.
vi har köpt nytt soffbord och jag har köpt nya stövlar.
min mobil åkte i golvet i förrgår och har lämnats in på reparation. som tur väl var har vi drulleförsäkring men får ända betala 1200 kr i självrisk - lagom kul såhär tätt inpå jul.
jag har namnsdag idag och Johans mamma Lena ringde precis på dörren och lämnade över jättefina blommor ! hon är så snäll Lena :) på lördag ska vi till Delary och fira Johans pappa som har födelsedag på söndag. och igår var Jennie här och lämnade över jäääääääättegoda bullar som hon hade bakat med muscavadosocker och valnötter. kalasgott !

nu ska jag återgå till pluggandet och läsa på lite om Europarätten.


bye !



RSS 2.0