Underbara fredag !

Hej på er ! Det var ett tag sen. Idag kan jag vara världens lyckligaste människa. Den intensiva perioden i skolan är över för den här gången - lämnade in den sista rapporten igårkväll ! Aaah lycka ! Efter påsk drar vårt stora affärsutvecklingprojekt igång men det ska bli kul att jobba med. Sen har vi någon enstaka tenta och inlämning och sen är jag färdig med ettan. Wohoo ! Sitter just nu och tar det lugnt vid frukostbordet. Tog en morgonpromenad vid 7 och har ätit en megafrukost. Vi drar igång med juridiken idag men ska inte vara i skolan förrän 10. Skönt ! Sen ska jag hem, käka lunch och sen ska jag faktiskt på arbetsintervju. Sen blir det en löprunda och efter det är jag fullt redo att välkomna helgen :) en HELT LEDIG HELG ! Imorrn ska vi till Elme och käka libanesiskt, ska bli spännande. Ha en trevlig helg !

Egentid.

Jag tror att det är enormt viktigt när man är i ett förhållande att man har lite egentid emellanåt. Man behöver inte alltid vara klistrade vid varandras sida och göra allting tillsammans. Jag älskar att vara med Johan för han är min absolut bästa vän men ibland behöver man sakna varandra litegrann. Därör passar jag på att ha en massa egentid denna helgen när han ändå är bortrest. Imorse vaknade jag tidigt, slängde in lakanen i tvätten och ställde mig och bakade fullkorns-scones som jag sedan njöt av i fulla drag. Helt ensam. Men vet ni vad - det är helt okej att vara ensam ibland. Man behöver inte alltid vara superduper-social och alltid ha folk runt omkring sig. Jag tycker att man ibland måste få säga "nej tack, jag vill inte ses idag för jag vill vara själv". Det är okej att säga så ! Man ska alltid prioritera sig själv i första hand och känner man inte för att vara social en dag så är det helt okej ! Jag ska fortsätta dagen med att vara ensam här hemma och pyssla lite. Kanske ta en promenad. Äta upp resten av sconesen. Njuta av lugnet. Varför ? För att jag behöver det. Vad behöver du ?

Exhausted.

Ligger nerbäddad i sängen och är hur trött som helst. Dagen började med ett tre timmar långt seminarium, tätt följt av en 8 km:s löprunda och sen bar det av till jobbet för att jobba några timmar. Slutade vid 7 och då var det dags för middag, men eftersom Johan är i Göteborg hela helgen kände jag inte för att göra något avancerat till bara mig. Köpte Lallerstedts bearnaise, vit sparris och pepparbiff. Sen gosade jag ner mig med Ben & Jerrys och Sex and the City. Och nu ligger jag här och ska sova :) har precis sagt godnatt till Johan.. Saknar alltid honom så mycket när han är iväg ! Imorrn blir min enda vilodag på hela veckan, ja träningsmässigt alltså. Känns rätt gött att vara igång 6 dagar i veckan måste jag säga :) men måste fokusera på konditionen mer nu och inte lika mycket på styrka om jag ska klara av 21 km om knappt två månader. Det tar dock emot lite för jag älskar styrketräning !

Flyt.

Har precis haft en muntlig tenta som jag blev godkänd på. Fick även tillbaka tentan i nationlalekonomi igår som jag fick VG på ! På universitetet kan man inte få högre betyg än VG så jag är helnöjd :) nu vänta ett par helvetesveckor med 1000 inlämningar... Cirkelfys ikväll dock och det längtar jag efter. På torsdag ska jag på intervju för ett sommarjobb, ska bli spännande.

Tentaplugg.

Den här helgen kommer i stort sett bara innehålla tentaplugg. Ska till syrran och Fredrik ikväll och äta hjortstek och kolla på Mello-finalen. Har knappt följt det men finalen måste man ju se. Hoppas Loreen vinner. Hatar Danny. Örk ! Blev ingen zumba igår. Har kört igång med löpningen ist ! Blev en 5-kilometare som gick bättre än väntat. Ska testa ett nytt träningspass imorrn som heter skivstång intervall. Låter fantastiskt spännande :) Vår myskväll i torsdags blev precis så mysig som jag hade hoppats på. Matlagning, tjejsnack, lite vin (inte för Sara dock), Vänner på dvd och en massa gotte. Perfekt ! Tillbaka till böckerna.... På återseende.

tisdag.

god förmiddag !

idag är en väldigt spännande dag. vi gör en omvärldsanalys på mitt jobb och har suttit med intervjuer hela morgonen. ska snart ner igen och sammanställa allt :) sen imorrn ska det börja skrivas empiri och analys.

ska plugga resten av dagen idag, har som sagt tenta nästa vecka. vid 18 ikväll blir det skivstång och sen ska vi äta hemmagjorda hamburgare.
var på cirkelfys igår och lyckades glömma min vattenflaska i Klöxhult. det roliga är att jag glömde min andra vattenflaska i skolan tidigare på dagen.. så nu har jag ingen alls :(

ge mig vår!

nu är banne mig våren på ingång. det känns i luften!

idag har varit en väldigt lugn dag. vaknade tidigt och åt frukost framför Vänner medan Johan fortfarande sov. sen satte jag mig och pluggade lite. när Johan sen hade vaknat åt han frukost och vi satte igång en film. hyrde två filmer igår men orkade bara kolla på den ena. men den var riktigt kul faktiskt ! Paul hette den. dom två brittiska killarna från Shaun of the dead och Hot fuzz hade huvudrollerna. idag kollade vi på Cowboys and Aliens med Daniel Craig (mums) och Harrison Ford. den var inte lika bra. vi pausade dock för att se när Vasalopps-åkarna gick i mål. jisses vad duktiga dom är.

när filmen var slut återgick jag till pluggandet och Johan åkte ut till Delary för att hjälpa Tesse och Jesper i deras nya hem. längtar tills vi får se när det är helt färdigt :)
vi har muntlig tenta om en vecka och inför den ska man lämna in tre frågor som någon annan i klassen sedan ska få svara på. man lämnar även in utförliga svar på frågorna som läraren går efter när han bedömer. har skrivit klart mina frågor nu så kan skicka in dom redan ikväll, trots att de inte ska vara inne förrän kl. 16 imorgon. så nu får jag tid att börja plugga på nästa grej. skönt.
tog mig en liten löprunda idag också. gick riktigt bra men jag fick ruskigt ont i mitt ena knä. hoppas att det är att jag bara är lite stel efter ett par löpfria månader.

har ändrat om lite i veckans träningsschema för på torsdag får jag finbesök. Sara, Therese (och eventuellt Tesse) och jag ska ha en riktig myskväll hemma hos mig med film, mat och en massa gotte. Johan åker till Italien på onsdag så man får ju passa på när man har hemmabion för sig själv :)


måndag: cirkelfys
tisdag: skivstång
onsdag: intervallflex
torsdag: (eventuellt) core
fredag: zumba
söndag: skivstång intervall


bjuder på en härlig vårbild från förra året !






Good to go.

God morgon ! Nu är jag helt återställd. Det var jag redan igår visserligen men idag har jag liksom fått min energi tillbaka och det känns för jäkla härligt. Skulle egentligen gått på tjejfest igår med alla tjejer i klassen men var inte jättegesugen på att dricka vin och sen ville jag ju självklart inte smitta ner alla om det var så att jag fortfarande kunde smitta. Idag blir det plugg hela dagen, ska dock ta en paus vid 12 då det blir ett core-pass och vid 18 ikväll när det blir skivstång. Längtar efter att få sätta musklerna i arbete !!

RSS 2.0