Oh happy day.

Snacka om att jag hade en bra dag igår.. För det första var jag ledig - wooooooooaaaaa ! Hur härligt som helst bara det. Jag tog lite sovmorgon till klockan 7 (ja det är sovmorgon numera) och myste i sängen med Johan en stund. Sen åt jag en god frukost och plockade undan lite i lägenheten. Och sen var det äntligen, äntligen dags för ett gympass. 80 minuter styrketräning för ben och mage blev det, riktigt härligt. Kom hem igen vid 11-tiden ich då blev det lite plugg framtill lunch då Johan kom hem och gjorde mig sällskap. Vid halv 2 ringde Tesse och vi gick ut och tog oss en långpromenad. Så himla skönt med friskluft ! Till middag lagade Johan boeuf bourginon (eller hur det nu stavas) fast med fläskfilé, och det var kalasgott. Joel gjorde oss sällskap då han skulle sova hos oss och jag hade hyrt nya Pirates-filmen som vi kollade på alla tre. Filmen var sådär, men wienernougatglassen jag åt till var gudomlig ! Nu på morgonen har vi suttit med ett grupparbete sen klockan 8, vi trodde det skulle ta två timmar att bli färdiga men vi satt i fyra och är fortfarande inte klara... Suck. Dessutom var vår föreläsning inställd så nu ska jag åka hem. Inte mig emot, har suttit ner hela dagen så det riktigt spritter i benen efter en löptur. Vilket är precis vad eftermiddagen har att erbjuda !

Puh !

Sprang precis till tåget bara för att inse att det är 10 minuter försenat. Hehe. Men jag tackar aldrig nej till lite extra motion. Särskilt inte nu, träningen har verkligen fått lida de senaste veckorna. Har i stort sett bara hunnit med powerwalks innan frukost och innan skolan. För ja, det har varit stressigt med plugget. Tokstressigt. Men det behöver vi inte gå in på nu. Har precis inhandlat ett par nya löparbyxor till vintern ! Superfina och jättesköna. Får snart invigas :) och igår föddes Therese och Petrus lilla dotter Molly ! Hon var sååå söt ! Längtar tills jag får hälsa på. Och i lördags döptes Melker :) mycket bebis nu :) Ikväll blir det caesarsallad, en promenad och lite plugg.

Jag lever.

Tänkte bara att ni skulle få veta det. Det är bara stress nu. Har knappt tid över till träning och än mindre tid till att vara social. Sorry.

Fredag !

God morgon på er ! Så var det fredag igen, tänk vad veckorna går snabbt. Har visserligen haft rätt mycket att göra så kan vara därför. har skrivit en uppsats som ska in idag. Trots att det inte är en stor uppsats har den tagit hela veckan att färdigställa. Antar att det kommer vara så nu i början, innan man kommer in i skrivandet igen. Det bästa med att plugga är att man kan ta välförtjänta pauser. Igår tog jag en paus och gick på promenad med Tesse och lille Melker. Och dagen före tog jag en paus för att fika med Sara och Therese. Hoppas på fler myspauser nästa vecka :) för nu när en uppsats är klar, är det dags att ta tag i nästa. Den ska handla om affärsprocesser och är större än den första jag skrev nu, så lika bra att börja i god tid. Men först ska jag ta lite helg ! Ha det kalas kära vänner !

RSS 2.0