wiiie.



idag är jag glad !

först var jag sur för jag har tydligen missuppfattat hela lönesystemet på mitt förra jobb och fick inte alls den slutlön jag hade hoppats på.
men så fort det samtalet avslutades ringde min mobil och jag har nu fått ett deltidsjobb medan jag är hemma i Älmhult !
tanken var ju att jag bara skulle ta det lugnt den här tiden och ha lite semester, men ni anar inte hur tråkigt det är att bara traska runt hemma och inte jobba någonting..

så nu ska jag jobba 16.30-20.30 måndag-torsdag och 13.15-16.15 på fredagar, och det ska verkligen bli skönt att få jobba lite !
och det är ju aldrig fel med lite extra pengar i plånboken :)
det bästa av allt är att jag fortfarande kan träna på morgonen, vilket jag föredrar, och jobbet innebär en hel del kroppsarbete så jag kommer få röra på mig mycket - me like !
efter att ha suttit framför en datorskärm 9 timmar om dagen i över ett år känner jag att min kropp kommer må väldigt bra av detta nya jobb !


ikväll har Johan lovat att laga ankbröst till min familj (mamma betalar - Johan lagar, var överenskommelsen) och jag är sååå excited.


ha en trevlig helg allesammans !




life is life.


tänk vad tiden går fort; det är över två veckor sen jag lämnade Manchester för Älmhult.
det konstiga är att man liksom väntar på att packa ihop väskorna och åka tillbaka igen - så blir ju dock inte fallet.

livet i övrigt är lite trist just nu.
det blir ganska stora kontraster att lämna storstan med ca 2 miljoner invånare och komma till Älmhult med sina 10 000 invånare, och jag klättrar redan på väggarna.
visst är det skönt att vara ledig men jag gillar fast pace-livet och jag skulle bli tokig om jag inte fick jobba och hålla kroppen & knoppen igång under veckorna.
alltså är hemmafru inget för mig, haha.

Johan fick ju inte det jobbet han ville ha (efter en uttagningsprocess på ca 1,5 månad - löjligt !), men nu har han satt igång att söka en massa nya trainee-tjänster, och det redan gett positiv effekt. jag håller mina tummar återigen !
så länge jobbar han deltid på banken i Delary för att inte bli galen helt, och jag funderar på att kontakta min gamla arbetsgivare för att se om jag kan hoppa in och jobba lite timmar.


helgen har i alla fall varit mycket trevlig; i fredags var jag med mamma och syster i Växjö, ett par vinterstövlar och strumpbyxor fick följa med mig hem !
på kvällen hade jag lovat att köra Johan och Olle så jag tog en kvällspromenad ner till byn där jag mötte dom och följde med en runda in på Sorello där man såg några bekanta ansikten innan vi körde hemåt.
Igår kom Jesper och Tesse ut till Delary, tätt följda av Johans & Jespers kusin Victor med flickvän.
Vi lagade mat, drack lite vin och spelade spel - härligt barnsligt och hysteriskt roligt !


nu ska jag ta en titt på vad jag ska äta ikväll - mamma och pappa vill ha pizza så jag får väl ta en sallad.
gäääsp.






vinterland.



nu har tyvärr det mesta av snön regnat bort men jag hann få några fina bilder innan den försvann.























jo just det.









den första snön la sig på marken ikväll !
visst är det väl nåt alldeles särskilt med den där allra första snön ?


vi har även firat min syster som idag fyller 25 år, det blev hemlagad mat och mammas goda tårta, och så några glas vin såklart ! nu har vi kommit hem och Johan & pappa är glada - Tottenham lyckades vända champions league-matchen mot Inter från 4-0 till 4-3 i slutminuterna.
nu är det kanelté som gäller för min onda hals !




oops.



min blogg lyser med sin frånvaro - I'm sorry !

det har varit många man ska träffa och mycket man ska göra.


för att sammanfatta: jag hann klart med städningen, resan hem till Sverige gick bra som alltid, jag har återförenats med mina fina vänner, jag har tränat (hrrrm 1 gång är bättre än ingen..), druckit vin, ätit god mat, myst med katter och familj och pojkvän, igår var jag på sexparty, idag är jag bakis men ska snart äta middag med mamma och pappa sen köra ut till Delaryskogarna, ställa bilen hos Johan och gå ner till Dealrygården för det vankas det reunion med hela Ryforsskolan.

(det är dock inte så glamouröst som det låter. haha)



ha en trevlig helg !





nejdå.



jag är inte död.


det har inte funnits någon tid att ta fram datorn; det har varit besök, fest, strippklubb, middagar, cocktails och nu till sist städning och packning. en jävla masa städning och packning.
imorrn kl 07.00 lämnar jag tillbaka våra nycklar till lägenheten, det känns sorgligt för vi har verkligen trivts här.
det är en fin lägenhet vi har haft här i Manchester och jag är såå glad att vi har haft helschyssta landlords och att allt har gått smidigt.

Johan flög hem imorse och jag åker som sagt imorrn.

jag vet inte hur jag känner inför det här faktiskt.
för någon vecka sen tyckte jag att det skulle bli skönt att komma hem, vara lite ledig och verkligen tänka igenom vad jag vill göra.
men nu när jag står här, med mina väskor packade och har sagt hejdå till alla, hade jag nog kunnat stanna kvar ett tag till.

men men - ingen mening att sitta och grubbla på sånt nu, nu ska jag hem och ta nya tag och framförallt ska både jag och Johan ta ett (förhoppningsvis) stort steg till nästa nivå i livet.

ni vet hur visan går.




"que sera sera... "








vårat fina Greenquarter



what can I say ?




mina kollegor känner verkligen mig.
















ha en trevlig lördagkväll allihop !







smörgåstårta






visst blev den fin ?

alla alskade den. t o m min direktor prisade mig for mina kunskaper (haha).
tror ni man kan fa en retroaktiv lonehojning ?

:)



my last day as a Wren bird.


idag ar min sista dag pa jobbet, och kanns bade bra och daligt.
jag ar otroligt glad att jag fick det har jobbet pa Wren Properties Ltd, jag har lart mig valdigt mycket och fatt en bra start i fastighetsbranschen.
men som jag har namnt tidigare sa blir jag ganska latt rastlos nar jag star och stampar pa samma stalle for lange, ett ar pa samma jobb/i samma stad brukar racka och sen vill jag vidare. ta nasta steg liksom.

och det ar precis vad det ar dags for nu.



jag har varit huslig och gjort en smorgastarta till mina kollegor som vi snart ska avnjuta- jag hoppas verkligen att den blev god !

Johans vanner Paul & Olle (kanns skumt att skriva Christian ??) kom hit igar, dom gick ut men jag stannade hemma eftersom jag hade fullt upp med min tarta. nagra glas Veuve lyckades jag dock fa ner :)



nej, nu ska jag ta tag i det sista pa mitt skrivbord, jag vill lamna min arbetsplats med gott samvete och inte behova lamna over en massa pappersarbete till mina kollegor.





jag (i rott) med nagra av tjejerna fran Wren pa varat Christmas Party



RSS 2.0