Hmmm.

Hej hopp. Igår hände nåt skumt som jag aldrig har varit med om tidigare. Kom hem efter träningen och Johan hade lagat middag; en fiskgryta som såg kalasgod ut - men jag kunde bara inte äta. Mådde jätteilla och var tvungen att gå och lägga mig i fosterställning. Somnade vid 9 utan nåt i magen. Det är verkligen inte likt mig ! Idag mår jag bra igen men jag undrar vad det var som hände. Var inget tungt träningspass så det var inte så att jag var utmattad... Fattar inte.. Hur som helst, träning denna vecka ser ut enligt följande: måndag -core, tisdag - morgonpromenad + cirkelfys, onsdag - intervallflex, torsdag - skivstång, fredag -zumba. Tack för mig !

Kvällsmellis.

Jag ser alltid till att äta efter träning, och ikväll blev det naturell yoghurt med färska hallon och björnbär. Mums ! Sitter nu framför Mästerkock och är sådär härligt slut som man bara kan vara efter ett tufft träningspass. Intervallflexen var sjukt intensiv men är ytterligare ett pass jag kommer fortsätta med. Fan hörrni, jag mår så bra av detta så jag tror inte ni förstår. Funderar helt seriöst på att utbilda mig till PT när jag är färdig med EBD, så att jag kan få andra att må precis lika bra som jag gör.

En dos pepp.

Juste, jag glömde ju berätta om hur det gick för vårat affärsutvecklingsprojekt som vi lämnade in för två veckor sen. Vi fick högsta betyg !! Äntligen får man lite bekräftelse på att det man gör, och framförallt skriver, faktiskt är bra ! Så nu är jag rejält taggad för att ta tag i nästa projekt. Vi ska göra en omvärldsanalys för vårat partnerföretag och jag tror att det kan bli riktigt bra... Så nu är jag påväg hem och ska läsa in mig på ämnet. Vi har en första inlämning på arbetet redan nästa vecka så här blir det ingen vila. Dagens träning blir intervallflex och ännu en träningsform som jag aldrig har provat innan. Fick dock tips av Julia, en ordentligt träningsglad tjej och gammal bekant, om att det skulle vara riktigt bra träning så jag måste ju testa :)

Blod, svett och tårar.

Ikväll har jag provat på cirkelfys för första gången ! Jag kan säga utan att ljuga att det var det jobbigaste träningspasset jag har genomfört i hela mitt liv. Tilläggas ska dock att det även var det roligaste passet någonsin ! Precis som skivstång är cirkelfys lite tyngre träning och faller alltså mig utmärkt i smaken. Men jag är himla glad att jag har kört mycket funktionell träning på gymmet tidigare, annars hade det blivit ordentligt svårt att genomföra kvällens träning. Nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på film. Johan är i Italien så är själv till torsdagkväll. Ska snart sova, måste upp vid sex imorrnbitti så jag hinner med sjutåget - fastän jag inte börjar förrän vid nio. Men tack vare Sveriges suveräna tågtrafik måste jag se till att ta ett tåg som går en timme tidigare än vad jag egentligen behöver. Bara på grund av några minusgrader och lite snö ! Helt otroligt. Idag gjorde jag misstaget att ta åttatåget när jag började vid kvart över nio. Slutade med att jag kom en halvtimme för sent till lektionen. Underbart. Så nu säger jag godnatt !

härlig helg.



så var det måndag igen ! tiden går himla snabbt.
vi har haft en jättemysig helg, där vi har blivit bjudna på mat hela tre (!) gånger ! var himla skönt eftersom det är vi som brukar vara host/hostess.

i fredags var vi inbjudna till vår granne Sebastian, som bjöd på en härlig LCHF-middag. Helena, Jocke, Anna och Nellie-vovven var också med. vi spelade lite spel och hade allmänt trevligt.
på lördagen skulle vi sedan fira Johans farmor, och där bjöds det på smörgåstårta. och ett snöfall som hette duga ! nu är här äntligen helt vitt, och till och med minusgrader ! på kvällen samlades vi sen hos Tesse och Jesper där vi lagade tre olika sorters kyckling och spelade ännu mer spel. jag lyckades faktiskt behärska mig - jag är en ren mardröm att spela med. både dålig förlorare och dålig vinnare, haha.
igår tog jag en snabb runda på IKEA och sedan kom Sebastian över och Johan lagade pannkakor till lunch. inte så LCHF !! sedan var vi bortbjudna till mina förälrar och Johan kom på den briljanta idén att vi skulle cykla upp till dom. i nysnö. tog närmare 20 minuter, jag brukar cykla upp på dryga 5. hrm...

så, helgen har alltså varit fullspäckad med mat och härligt sällskap. och givetvis lite vin. precis som jag vill ha det :)



Åh :(

Tusan också ! Blev inget gym för mig nu på morgonen, har dragit på mig en förkylning :( får se om det blir någon dans ikväll, ska plugga hela dagen så jag får iaf vila lite... Håller tummarna för att jag blir bättre under dagen !

WOHOOO !!


Idag är jag lycklig kan ni tro !
Jag startade upp min - min - gamla laptop för jag skulle uppdatera mitt CV och skriva ett personligt brev till ett jobb jag ska söka. Jag har enbart använt Johans laptop det senaste halvåret då min har haft bagg och vill inte ansluta till internet. Men så idag tänkte jag att jag skulle försöka lösa detta lilla problem. Vet att jag i höstas provade att ominstallera mitt 3-bredband men det funkade inte. Men så testade jag idag igen, och upptäckte samtidigt att det låg någon liten grej som hette Huwaei eller nåt ivägen som jag inte kände igen. Så jag plockade bort den och voíla ! Nu funkar det !
Så för första gången på över ett halvår sitter jag och skriver på min gamla Fujitsu, och jag är helnöjd. CV:et börjar dessutom bli färdigt och jag har tvättat 3 tvättar så känner att förmiddagen har blivit väldigt produktiv :)

Vid 12 blir det en runda ner till Friskis för att köra ett core-pass, och ikväll blir det skivstång ! Har längtat så efter detta, tyckte verkligen det var skitkul träning. Så denna veckas träning blir följande:
Måndag - step
Tisdag - dans fuego (som zumba)
Onsdag - powerwalk
Torsdag - core & skivstång
Fredag: gym (axlar, triceps, rygg & mage) & dans fuego

kalas !
Nu ska jag fortsätta med mitt CV. Ska som sagt söka ett jobb imorgon så måste bli färdig. Är ett sommarjobb men tänker inte säga vart för då kanske någon annan norpar åt sig det. Haha !




Back to reality.

God kväll ! Nu ligger jag nerbäddad i sängen med nytvättat hår. Har varit en intensiv dag, först introduktion för termin två, en tretimmars-föreläsning och sedan lite träning på det. Ikväll provade jag step. Skulle egentligen kört cirkelfys efteråt också men trodde inte jag skulle orka så jag avbokade det. Vilket jag ångrar nu. Step var tyvärr inte riktigt min grej, jag fick liksom aldrig upp flåset och det var ingen riktig utmaning. Jag gillar lite tyngre träning så det passade inte mig. Men men, nu vet jag ju det iaf :) Imorgon ska vi få matkasse hemlevererad till dörren ! Japp, vi har beställt det och är himla förväntansfulla. Det är så jobbigt när både jag och Johan har mycket att göra i veckorna och man varken har tid att handla eller laga mat och man har verkligen ingen inspiration... Så vi tänkte att vi skulle testa ! Vi har beställt från ett ställe i Kristianstad som heter Mat & Ro, och dom satsar på riktiga råvaror som dessutom är närproducerade. Sånt gillar vi ! Dessutom kan man välja en lågkolhydrat kasse vilket vi har gjort, så det låter verkligen fantastiskt bra !

Nytt i badrumsskåpet

Sprang inom Åhelns igår och hittade de här två mindre Clean-parfymerna som har de underbara namnen Summer Escape och Summer Linen. Jag har gärna lite tyngre parfymer på vintern men framåt våren vill jag ha lite friskare, och dessa två är perfekta. Båda två för 119 kr. Som hittat.

Härliga fredag.

God morgon ! Idag gick jag upp vid kvart över sju och fixade frukost åt mig och älsklingen innan han gick till jobbet. Vi tände ljus och myste till det litegrann :) nu kollar jag på Jims Värld och ska snart ta en liten promenad, ser ut att bli fint väder idag ! Känns så konstigt, jag har inte ett enda måste som hänger över mig som ett svart moln. Ingenting alls. Det är för att vår kursintroduktion inte är förrän på måndag och då kommer ju allting dra igång igen, men det här är första gången på väldigt länge som jag verkligen är ledig ! Igår provade jag ju skivstång på Friskis, fy sjutton vad tufft det var ! Men riktigt kul och precis sådan träning som jag gillar, så jag kommer definitivt fortsätta med det ! Vid lunchtid blir det spinning, sedan väntar en lugn fredagkväll. Och imorrn ska vi på bröllopsfest !

11 januari.




åååååh vad skönt! idag lämnade vi äntligen in vår projektrapport, som vi har jobbat med sen i november.
26 sidor blev resultatet på exklusive bilagor. Trots en del missöden när jag skulle skriva ut skiten var det sååå skönt att få lämna den idag. nu ska jag andas i en vecka innan termin 2 sätter igång på allvar !

imorrn blir mitt första träningspass på Friskis. blir till att testa skivstång. sen på fredag är det spinning, måndag step & cirkelfys (tagga dubbelpass !) och tisdag dans fuego (typ zumba). jisses vad kul det ska bli att prova lite nytt. kommer dock inte åsidosätta min älskade löpning och styrketräning, de följer alltid med mig :)


ikväll lagade förrsesten jag middag. JAG. inte Johan, utan jag. helt själv. Tesse skrev på sin blogg om en tomatsoppa som hon hade gjort och den lät så himla god så jag var tvungen att testa. och god blev den. heja mig :)




Jag ser det snöar !

Jaaaa ! Det snöar ÄNTLIGEN här ! Och snön lägger sig dessutom. Helt fantastiskt ! Vilket lyckorus. Synd att den inte kom för en månad sen bara, min julkänsla kommer ju nu ist. Men men :) idag köpte jag gympakort på Friskis ! Följde med Johan ner när han skulle på spinning så nu är jag medlem. Första passet blir på torsdag då jag ska köra skivstång, och på fredag blir det spinning med älskling och Tesse. Längtar ! Ikväll har jag lagat chili con carne och nu kollar vi på Sveriges Mästerkock :)

Underbart.

Jisses vad gott jag sov inatt ! Sov i nästan 10 timmar och det var välbehövligt kan jag lova. Idag har jag bara pluggat, förutom att jag tog en promenad upp till mamma och pappa och tillbaka. Skulle hämta en linjal och en miniräknare inför tentan imorgon. 5 timmar är tentan på. Fy fan. Känns så onödigt när den bara är på 1p ! Vi har inlämning på onsdag också och efter det ska man förhoppningsvis kunna andas ut lite. Träningen kommer igång den här veckan också ! Förutom gymmet och löpning ska jag imorgon också köpa gympakort på Friskis ! Ska bli jättekul, jag ser mest fram emot cirkelfysen. Nu blir det ju hårdträning hela våren, ska ju springa Göteborgsvarvet i maj och det vill jag fixa på en hyfsad tid ! Bakade en LCHF-kladdkaka igår, men jag missade att den var tvungen att stå i kylen en stund innan man skulle äta den, så när jag åt den var det typ som en chokladomelett haha. Men när jag smakade den idag (efter att den stått i kylen över natten) var den faktiskt helt okej. Kunde varit lite mer kakao i bara ! Nu ska jag återgå till pluggandet, tog bara en paus. Johan lagar lammstek som vi ska äta ikväll, och här luktar ljuvligt i hela lägenheten.. Hej på er !

2012.01.07

God morgon ! Idag är det plugg som gäller för hela slanten. Imorrn också. Får se hur det går bara, har inte fått mycket sömn de senaste två nätterna. Natten till igår hände det lite saker och jag fick knappt 4 timmars sömn. Var dessutom tvungen att gå upp halv åtta för att åka till skolan och skriva uppsats. Johan var på svensexa hela dagen/kvällen så jag hyrde två filmer och myste ner mig i soffan. Tänkte att det säkert skulle få mig att somna tidigt. Icke. Gick och lade mig vid 11-tiden men har så svårt att sova när jag inte har Johan jämte mig. Är inga problem när han är på jobbresa och sånt, utan mest när han festar, iom diabetesen... Hur somelst så kunde jag inte somna förrän vid 3-tiden så jag är ju inte jättepigg idag.. Men men, ska försöka plugga så gott det går. När jag har druckit upp mitt te dvs. Vad tycker ni förresten om mina tekoppar som jag fick i julklapp av syster ? I love them !

Just another manic Monday.

Har pluggat ekonomistyrning hela dagen. Har ett kort kapitel kvar att läsa sedan ska jag börja sammanfatta allt. Tenta på måndag. 5 timmar. Wohoo. Johan har jobbat hemifrån idag så har till och med haft lite sällskap, vilket var skönt. Har iaf precis tagit en promenad bort till Maxi och handlat lite. Skönt att få lite friskluft när man har suttit inne hela dagen. Ikväll ska vi äta tacos och sedan fruktsallad. Vi åt det med Jesper och Tesse igår och det var sjukt gott ! Så vi blev sugna igen, hehe :) och på tal om igår så var man ju inte så pigg. Inte särskilt bakis, men ordentligt trött. Har blivit ganska mycket alkohol nu under jul och nyår vilket min kropp inte är van vid, så inte konstigt att jag är trött. Nyår var väldigt trevligt. God mat och ett underbart sällskap. Och jag fick t o m sugmärken. På axeln. Av Melker.

Nytt i badrumsskåpet

...är dessa Weleda-produkter som Johan gav mig i julklapp och som doftar heeelt fantastiskt.

RSS 2.0