Ännu en dag.


en ledig dag idag igen. eller nästan i alla fall, jag jobbar 15.45-21.15 men jag är ju ledig hela dagen fram till dess. känns så konstigt, man har liksom helt plötsligt inget som man måste göra. inte läsa, inte skriva. bara njuta.

igår trodde jag dock att jag hade gått och blivit sjuk. hade en fruktansvärd huvudvärk hela kvällen och hela kroppen värkte. skulle inte förvåna mig om man blir toksjuk nu när all stress har släppt. men idag mår jag bättre, så ska snart ge mig iväg och träna lite. har dock inte bestämt mig för om det blir löpning eller gymmet. har ju varit lite otrogen mot gymmet med Friskis, så nu har jag ett enormt sug efter ett ordentligt styrkepass. blir kanske en kort löptur och sedan gymmet? så får det bli.

imorrn är både jag och Johan lediga hela dagen, ska bli riktigt skönt. får se vad vi hittar på. 
på återseende!




 


Man tager vad man haver.

 

Det här med lunch kan vara knepigt ibland. Jag själv vill gärna ha riktig, varm mat till lunch men som samtidigt inte kostar för mycket och inte är alltför tidskrävande. Idag bestämde jag mig för att ta vad som fanns i kylskåpet, och det blev då omelett med en skvätt grädde, potatisklyftor som blev över från middagen i lördags, lite lökkorv och paprika. Perfekt !

Det går bra nu.

Idag har jag haft en riktigt härlig söndag. Jobbade hela dagen igår så tog sovmorgon ända till kvart över nio :) åt frukost med Johan och körde och köpte lite planteringsjord. Börjar bli dags att få ut våra tomat- och chiliplantor nu. Sen stack Johan till jobbet en stund medan jag tog en löptur. En dusch och en hemmagjord hamburgare senare åkte vi ut till familjen Niklasson/Lynghagen där det bjöds på tårta. Jesper fyllde nämligen 25 idag så det skulle självklart firas. Tesse hade gjort en kalasgod tårta :) vid femsnåret knackade vi på hos mamma och pappa där det vankades söndagsmiddag. Nu har jag precis fryst in en massa köttfärs. Älskar att ha en massa mat hemma! Imorrn får vi dessutom matkasse så då kommer även kylen fyllas :) Har också mer eller mindre bestämt att jag ska springa Malmö Halvmaraton i augusti. Orkar banne mig inte vänta till maj nästa år med att förbättra min tid på 21 km! Blev verkligen sugen på att satsa ordentligt på lopp framöver, särskilt när man hör historier om Stockholm marathon och diverse triathlon. Drömmen är ju att köra Iron Man men det är så långt bort att det inte ens är värt att reflektera över. Men en svensk klassiker någon gång i framtiden hade varit kul :) även Johan är sugen på det så hade varit kul att göra det tillsammans :) men först måste jag köpa mig en racer! Nästa vecka börjar jag mitt sommarjobb. Ska bli spännande. Ska dock först jobba ett par dagar till på Willys och måste dessutom upp till Växjö en sväng för att inhandla lite grejer inför vår cykelresa. Ska också boka .... wait for it ..... en tatueringstid ! Har äntligen bestämt vad min fjärde tatuering ska representera. Självständighet är oerhört viktigt för mig och det är vad mina första tre tatueringar handlar om. Min fjärde ska dock stå för den otroliga resa jag har gjort och den förändring som har tagit mig dit jag är idag.

RSS 2.0