Sunday.



ja, såhär kul hade jag igår. när jag kunde ha suttit vid ett VIP-bord på entourage med gratis dricka.
bollocks.
men men, det var väl bäst så. man kan ju tycka att för en sån kväll borde man kunna skärpa till sig och bara GÅ UT, det trodde jag också men när jag vid 5-tiden (det var först då jag hade ork till att kliva ur sängen) gick ut för att försöka hitta en klänning, dunkade huvudet så mycket och jag var nog inte helt i form då jag gick in på tesco och handlade en tidning och baguettebröd (?). det var bara till att inse att jag helt enkelt var tvungen att stanna hemma.

var visserligen ganska skönt, J hade alex på besök och vi åt tacos & sen blandade J en whiskeydrink åt mig som jag faktiskt mådde lite bättre av.
sen slocknade jag i sängen framför Desperate Housewives. åh, vad hade jag gjort utan mina älskade hemmafruar eller singeltjejer i NY dagar som denna ?

idag mår jag iaf mycket bättre ! råkade dock överdosera mina alvedon igår för har ruskigt ont i magen idag, men hade ändå planerat att stanna inne idag så gör inte så mycket.
nu ska jag gå och krama min man. sen ska vi äta dillkött.
mums.


beer o'clock


det finns faktiskt har i england, beer o'clock. nar man ibland pa fredageftermiddagen tar ett glas vin eller en flaska ol pa kontoret.
och idag fick vi bara nog.
mags (min manager) gick och hamtade en flaska rose (aaaah vad jag stor mig pa att det dar lilla strecket inte finns sa man kan skriva rose och ide korrekt) sa nu sitter vi har med varsitt glas och mar bra.
borde inforas i sverige ocksa tycker jag ! lysande ju !

ja, jag stannade alltsa pa jobbet. mar piss & om mojligt samre an innan men jag tankte att det var lika bra. lite god mat pa Nandos och en ol gor nog susen.


I valet och kvalet.


att ga hem fran jobbet eller inte, det ar fragan.

den har forkylningen som jag trodde var pa battringsvagen har ist taken a turn on me och blivit varre. har skavsar under nasan efter att ha snytit mig sa mycket..
sa den stora fragan ar ju: ska man ga hem ?
jag borde gora det for att 1. jag sittar anda bara har och snorar 2. jag maste vara frisk tills imorrn da det kommer bli dunderkalas 3. I can't be asked to do anything nar jag mar sa har daligt 4. jag vill ga hem och sova

jag borde INTE ga hem for att 1. vi ska ut pa middag & bio ikvall och gar jag hem fran jobbet nu kommer jag inte kunna ga ut ikvall. a andra sidan vet jag inte hur petiga dom ar med sant i england men har kan man ju for fasen fa sparken om man sitter pa facebook nar man har sjukanmalt sig. 2. na, jag kommer inte pa nat mer

HJALP MIG.
snalla

jag kopte film igar. kopte boxen med jurassic park. sjukt bra.
forra veckan kopte J boxen med karate kid. jag har aldrig sett dom filmerna innan, men jag maste erkanna att jag blev positivt overraskad.
nasta kop far bli sasong 4 av Two and a half men. den ar ju alltid slut dock, mer an vi som alskar den serien antar jag ?

happ. far val fortsatta kampa med det har beslutet. uppdaterar senare.



breathe.


okej nu kanns allting lite battre. J foreslog att jag skulle kopa en bra film & sen nar han kommer hem ska vi lagga oss i sangen tidigt och mysa & titta pa film. en och annan chokladbit lar nog ocksa slinka ner om jag kanner mig sjalv ratt.
han ar valdigt fin, min Johan.

imorrn ska vi ata pa Nandos (muuuuuuuuuums !) och sen ga pa bio. riktigt fredagsmys med andra ord ! blir nog Wolfman tror jag. men halla, kan nagon forklara varfor Alice in Wonderland INTE visas pa Odeon ??!! blir ju tokbesviken. tydligen har Odeon (stor biografkedja i England) valt att bojkotta filmen for att den endast ska visas i 12 veckor, sen kommer den ut pa dvd.
vem FAN kom pa det ?!
jaja, mer om det en annan dag.

iaf, ska bli skont med en lugn fredag. pa lordag daremot blir det 25-arsfest for Vicky ! betyder dock att jag maste ge mig ut pa jakt efter en ny klanning.. har spanat in en riktigt snygg pa Lipsy men kostar ju for sjutton nastan £100 och det vete katten om jag vill lagga ut.
vi far val se, har dock en kansla av att jag kommer behova nagot at det lite mer glamourosa hallet !


maaaaaaaaaaaaaaaaaaah

aaah jag vill bara ga ham och grata.
varfor ar jag inte starkare som person ?
idag ar en san dag som man bara vill sova bort.
jag saknar mina vanner, jag saknar min familj och jag saknar sverige.
jag blir arg pa J for att han inte verkar ha forstaelse for att jag blir ledsen ibland.
jag blir arg pa mitt jobb & mina kollegor for att dom ar lata och forvantar sig att jag ska skota allt.

jag onskar att jag ocksa kunde vara stark som J och kunna saga ifran nar det verkligen behovs, att inte ta at mig sa mycket och sluta bekymra mig sa mycket over saker.
men jag ar nog en ganska kanslig person av naturen. ar inget som sager att det inte gar att andra pa men idag VILL jag vara ledsen for att jag tror jag behover det.
har varit nara ett bryt x antal ganger idag och nar jag kommer hem kommer jag slanga mig pa sangen och stortlipa tills allt blir bra igen.


puh. det var skont att skriva av sig lite


Taggad !

jag borde inte alls ga till gymmet med tanke pa hur krasslig jag ar, men jag blev verkligen sa sjukt taggad efter att ha sett ett klipp pa aftonbladet med sofis mode ! MASTE testa !


missing.



                            jag vill hem till min sambo !

men jag maste (vad var det jag sa) verkligen ga till gymmet forst.
har skippat det for manga ganger de senaste tva veckorna.
men sen ska jag hem till varldens finaste och ata lax och mysa sa in i tusan.

error. error.


maste. orka. halla. ogonen. oppna.
skulle nog ha stannat hemma en dag till.
huvudet ar sa tungt att det kanns som att allt gar i 0.5 km/h.
och det jobbiga ar ju att nar man har missat en dag pa jobbet kanns det ungefar som att man har en veckas arbete att ta igen. helt otroligt.

den har trottheten bojar verkligen komma ikapp mig nu.
jag har alltid haft valdigt mycket energi, alltid velat gora en massa saker och aldrig riktigt haft talamod.
detta har i sin tur lett till att jag har valdigt svart att slappna av, bara sitta ner och ta det lugnt.
jag kan liksom inte stanga av.
jag kanner alltid dom har "mastena". maste stada, masta plocka undan, maste sortera kladerna, maste ta en drink, maste hjalpa kollegan pa jobbet, maste maste maste.

jag sjukanmalde ju mig igar for att jag inte madde bra. jag visste ocksa att jag verkligen behovde en ledig dag till att bara ta det lugnt och vila, sa jag lovade mig sjalv att bara ligga i sangen och inte gora nagonting.
lik forbannat spenderade jag eftermiddagen med att stada och tvatta.

efter flera manader utan att ha varvat ner ar jag nu sjukt trott, okoncentrerad och omotiverad.
och jag vet liksom inte hur jag ska stoppa det har.
ska man ta en vecka ledigt fran jobbet ?
ska man skita i att lagenheten at stokig och bara lara sig att lata det vara ?
ska man ringa till mamma och storgrata ?

helst av allt vill jag bara ga hem, slanga mig pa soffan och bara ta det lugnt. men jag KAN inte.

feber & mensvärk

öööörrk.
är hemma från jobbet idag. började känna mig febrig redan igår, ni vet, när man blossar upp om kinderna och blir helt dåsig och trött. slumrade till på soffan några gånger igår och imorse kände jag bara att det inte gick.
och så denna mensvärk. hopplöst. har inte haft några som helst problem tidigare men nu dom senaste månaderna har jag börjat få det. typiskt.
johan har iaf varit hemma hela morgonen, han försökte lära mig spela GTA på ps3 med jag blev så stressad och irriterad och insåg att det spelet var nog inte min grej.

igår lämnade jennie oss efter fem mycket trevliga dagar. vi åkte med henne till flygplatsen, dessvärre var planet försenat med SEX TIMMAR. så vi åkte helt enkelt tillbaka in till Manchester och chillade i lägenheten. Manchester airports hemsida var extremt dålig då man inte fick några som helst uppdateringar, och stackars jennie fick åka tillbaka till flygplatsen vid halv 5-tiden, utan att veta om planet var ytterligare försenat. vid halv 9 såg vi att planet äntligen hade lyft, och nu är hon åter på svensk mark, förhoppningsvis oskadd :)

ska lägga upp lite bilder både från jesper & tesses och jennies vistelser här. men nu ska jag lägga mig i sängen med Desperate Housewives och vila lite till.


bakfylla pa jobbet - ok eller inte ?

sitter pa jobbet med en gnallrov jamte mig.
tva av mina arbetskamrater var ju pa GaGa igar, och givetvis blev det utgang efterat. dom hade haft jattekul men inte sovit sa manga timmar inatt och trillade darfor in pa kontoret valdigt bakfulla och i valdigt daligt skick.
den ena tjejen har bitit ihop hela dagen och jobbat pa fastan hon har matt hyfsat daligt. hon har varit glad och pratsam, precis som hon brukar vara.
den andra, daremot, har gnallt & gnallt och sprungit ivag pa toa atskilliga ganger for att spy, for att sedan komma tillbaka och gnalla lite till. hon har inte gjort nanting vettigt och har man fragat henne nagot har hon svarat: snalla, prata inte med mig.
inte pa ett skamtsamt satt, utan bara valdigt nosigt och gnalligt.

ar det OK ?

jag tycker verkligen inte det. hade jag varit chef sa hade jag avskedat henne direkt (for det har har trots allt hant upprepade ganger). okej att det ar en helt annan kultur har i england nar det galler alkohol, men att komma in pa ett kontor dar du dessutom har en receptionistposition och ska representera ett foretag, och gnalla och lagga ner huvudet pa banken for att vila.. nej fy fan, det hade inte varit accepterat i sverige.

bakfylla ar nagot som ar sjalvforvallat, klarar du inte jobba dagen efter sa ska du inte heller ga ut och dricka kvallen innan. jag blir lika forbluffad varje gang det har hander pa mitt kontor.
jag har ocksa kommit in bakfull nagra ganger, men har aldrig bett om att fa ga hem eller suttit och gnallt (forutom till johan over facebook)
jag tycker det ser riktigt illa ut att bete sig sa, det ar fruktansvart oansvarigt.

jag tycker inte ett dugg synd om henne, blir bara irriterad nar hon sitter har och klagar pa hur jobbigt allting ar.
well guess what ? tuff shit. you have only yourself to blame


but I HAVE found what I'm looking for


nar allt annat faller star du kvar och gor mig stark igen. jag alskar dig !

jag fick en overraskning igar.. SEMLOR !! gradden var lite konstig men det smakade i alla fall som hemma och jag var overlycklig. jennie och johan var dock inte lika overtygade.

ikvall ska vi motas upp for en liten drink nar jag har slutat, sen ska vi hem och gora oss iordning for att bege oss till chinatown och ata middag. vi har hittat en liten parla bland alla restauranger dar som ar bade prisvard och fantastiskt authentic (oversattning ?). dom har inga rattigheter men man far ta med sig egen alkohol vilket ju kan vara lite kul. sa det blir nog att vi tar med en & annan flarra vin :)
jag ar ju valdigt glad i rott vin, och envisas nastan alltid med att dricka det aven om jag har fisk, skaldjur eller kyckling pa tallriken. sen far servitorerna saga vad dom vill.

                                
                                            J. you make me very happy


Xo@//?



lagom kul.
min kollega fick en massa konsertbiljetter av hennes mamma for ett tag sen, och ikvall ska hon ga och kolla pa Lady GaGa pa the MEN Arena. hon skulle ga med sin syster, men eftersom att hon ar lite pa tjocken sa hade hon tydligen varit valdigt dalig hela dagen och kunde inte folja med.
sa da fragar denne kollegan en annan av mina kollegor (vi ar tre yngre tjejer pa kontoret) om inte hon vill folja med ikvall ist.
skoj.
har suttit och tjatat om hur avundsjuk jag ar i typ 1 manad medans hon sjalv inte har koll pa vilket datum konserten ens skulle vara..
visst, det ar hennes val vem hon vill ta med sig. ar bara riktigt, riktigt avundsjuk.
och riktigt, riktigt sur.

aj aj aj.


har riktigt ont i huvudet, sitter pa jobbet och kan knappt koncentrera mig. far nog bli en dusch och sen sangen nar jag kommer hem.
men forst ska jag till lakaren och hamta ut nya p-piller. det ar gratis har, hallelujah !
skulle gatt till gymmet men huvudvarken hindrar det idag. gor inte sa mycket visserligen, korde ett riktigt tufft benpass i tisdags och det kanns fortfarande lite.
sa gar nog hem och ater lite losgodis ist :) annu en grej som man saknar med Sverige, denna oandliga variation pa godis !
dom har visserligen Candy King har ocksa men det finns ju ingen saltlakrits och ni som kanner mig vet ju att det ( plus choklad ) ar mitt absoluta favoritgodis.

igar var vi forresten och at middag pa Las Iguanas (igen). ar en jattemysig latinamerikansk restaurang som har sjukt god mat och helt suverana margaritas ! jag och johan har varit dar nagra ganger nu och vi bestaller alltid samma sak; torsk pa en badd av nypotatis, tomater och cannelloni bonor i en kokosnotsmjolksas med musslor och kraftstjartar ! jennie at en kramig laxgryta med ris som ocksa var jattegod.
jag alskar mat och skulle aldrig, aldrig nansin kunna banta, svalta mig eller ga pa en sarskild kost. ALDRIG !



lesson learned


man kan INTE baka semlor med ingredienser fran england.

(mina semlor blev scones.. BUUAAAAH !)

3, 2, 1..


snart dags att ga hem.
sen blir det semlebak ! ska bli kul att traffa Jennie ocksa.
jag tycker om nar vi har besok. tycker om att gora det fint och visa folk runt. for en vecka sen kom ju Jesper och Tesse hit. vi hade jattekul. at goda middagar, drack drinkar pa olika stallen i stan, shoppade, dansade och ja, hade bara valdigt roligt. vi hade planerat att ga pa Silks ocksa (strippklubb) for jag och Tesse har aldrig varit pa en. men nar vi kom dit i lordags natt hade dom redan stangt.. sa det blev ingen lapdance for mig

fick en uppgift av min chef innan hon gick hem; ska ga och ta bilder pa ett nytt objekt som snart kommer upp pa marknaden ! lagenheten ligger i samma byggnad som jag bor i, sa antar att det var darfor jag fick aran att utfora detta prestigefyllda uppdrag. hah. 
vi bor i ett omrade preciiiiiiis utanfor stadsgransen som heter Greenquarter. det ar helt nybyggt och lite hogre standard an dom vanliga engelska boenden.
som svensk marker man att man har ganska hoga krav pa saker och ting, sarskilt nar det galler boende.
darfor ar jag glad att vi lyckades hitta en nagorlunda bra lagenhet sa snabbt.

The Greenquarter, Manchester
The Greenquarter, Manchester


lite efter.. som vanligt


ikvall ska jag baka semlor fastan fettisdagen var igar.
det fanns liksom inte tid till det igar, jag var pa gymmet och sen gjorde jag och Johan kottbullar (god bless IKEA sa man kan fa tag i lingonsylt aven utomlands).
dessutom kommer Jennie, Johans syster, pa besok idag fran Sverige och hon har lovat att ta med sig mandelmassa. sa ikvall ska det banne mig bakas !




bzzz

okej det har ar bara for att testa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0